Fietsroutes “Groen van Toen”

 

De Fietsersbond afdeling Epe heeft voor de Open Monumentendag op 8 september 2012 een tweetal fietsroutes langs lokale monumenten en in de groene omgeving uitgezet. Het thema van deze Open monumentendag was immers: “Groen van toen”. Natuurlijk zijn de routes ook goed op andere momenten te fietsen.

Er is een route rond Epe en een route rond Vaassen. Beide routes starten bij museumboerderij Hagedoornsplaatse. Hierdoor kunnen beide routes ook worden gekoppeld. De route rond Epe is ca. 30 kilometer lang en die rond Vaassen eveneens ca.30 kilometer.

 

De routebeschrijvingen en routekaarten kunnen hieronder worden gedownload .

 

Route rond Vaassen

Route rond Epe

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *