Start derde editie Fiets Telweek: groter dan ooit!

Doe je mee met de fiets tel week

Maandag 18 september gaat de derde editie van de Nationale Fiets Telweek van start, het grootste fietsonderzoek van Nederland! Van 18 tot en met 24 september meten we weer hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten.
Fiets je mee?
Meten is weten én verbeteren. Hoe meer deelnemers, hoe meer waardevolle informatie. Daarom roepen we alle fietsers in Nederland op om mee te doen! Download de Fiets Tel-app, registreer en deel het ook met je vrienden! Op 18 september begint de app het persoonlijke fietsgedrag te meten. Deelnemers maken bovendien kans op één van de 50 Rains-jassen, een Batavus Bryte E-go of één van de 5 Garmin fietscomputers. Kijk voor meer informatie op www.fietstelweek.nl

 

 

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *