Fietspad vegen op de Hoofdweg in Emst

We hebben aannemer Roelofs, die de reconstructie van de Hoofdweg in Emst uitvoert, gevraagd het fietspad aan de oostzijde voldoende schoon te houden. Door de werkzaamheden is voor de fietsers in beide richting één fietspad beschikbaar, dat aan de oostkant. Daardoor is het van belang dat het tegelpad over de volle breedte berijdbaar is. De praktijk is dat zich aan de randen blad, zand en onkruid ophoopt, waardoor maar driekwart van de fietspadbreedte te gebruiken is.

De uitvoerder heeft toegezegd de veegmachine in te zetten om het pad schoon te maken. Ook zullen de medewerkers erop worden geattendeerd geen voertuigen of materieel deels op het fietspad te parkeren, zodat fietsers voldoende vrije doorgang hebben.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *