De directeur van de Fietsersbond verleent haar medewerking aan het mini-symposium over fietsen op de Noord Veluwe!

Saskia Kluit naar Epe

De directeur van Fietsersbond Nederland, Saskia Kluit komt naar Epe om de plannen van de Fietsersbond voor 2018 nader toe te lichten. Saskia is ook lid van het bestuur van de Dutch Cycling Embassy en actief in de European Cycling Federation.
Fietsen is een volwassen deel van de Nederlandse mobiliteit. Fietsen houdt steden bereikbaar en helpt de leefbaarheid op het platteland vergroten. Hoewel Nederland tot de wereldwijde top behoort als het om fietsen gaat, kunnen we het fietsen nog steeds beter, veiliger en comfortabeler maken. Want hoe meer mensen fietsen, des te mooier wordt Nederland.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *