Succesvolle deelname aan Pleinmarkt in Epe

Teun Mulder ondertekent de Fietsbelofte

pleinmarkt foto

Tijdens de culturele Pleinmarkt op zaterag 14 september in Epe heeft de Fietsersbond afdeling Epe aandacht gevraagd voor twee acties:

Iedereen op de fiets naar school : de Fietsbelofte

Enquête Fietsstad 2020

Veel bezoekers bij de tent van de Fietsersbond Epe. In de kraam konden mensen een aantal verkeersplannen bekijken die binnenkort in Epe worden uitgevoerd en waarbij de Fietsersbond middels adviestrajecten betrokken is geweest.

In de tent konden ouders van schoolgaande kinderen de Fietsbelofte invullen. Ze beloven daarmee dat ze hun kind minimaal 1 x per week naar school laten fietsen cq op de fiets naar school brengen. Als voorbeeld heeft onze plaatsgenoot Teun Mulder de fietsbelofte ingevuld voor zijn dochter Hanna. Daar was brede belangstelling voor via een filmploeg van de landelijke Fietsersbond en journalisten van de Stentor en de Schaapskooi.

Op de site van de Stentor en in de krant is er uitgebreid aandacht aan besteed:

klik hier om de berichtgeving te lezen

 

Categorieën