Fietsen en corona

Blijf thuis, maar af en toe een frisse neus halen kan

Het zijn woelige tijden in deze CORONACRISIS en we hopen van harte dat je gezond bent en blijft.  Het is, naast het thuisblijven, natuurlijk van belang om te blijven bewegen en van tijd tot tijd een frisse neus te halen. We prijzen ons gelukkig om in een omgeving te wonen die daartoe ook gelegenheid biedt.
De Fietsersbond heeft op haar website een aantal richtlijnen gegeven om dat op een veilige manier te doen en je te houden aan de afgekondigde maatregelen.
Ze brengen dat als volgt onder de aandacht:

Graag attenderen we je op de informatie die op de Fietsersbond website te vinden is over fietsen in tijden van corona.

Fietsen is en blijft een gezonde manier van je verplaatsen, ook nu het coronavirus het dagelijks leven bemoeilijkt. Om jezelf en anderen niet in gevaar te brengen zijn er wel enkele aandachtspunten en we beantwoorden de belangrijkste vragen. Zie https://www.fietsersbond.nl/nieuws/dit-moet-je-weten-als-je-nu-gaat-fietsen/.

Wij kunnen niet anders zeggen dan: blijf gezond en we wensen jullie veel sterkte

Categorieën