Actief meedoen met Fietsersbond Epe

De Fietsersbond heeft in de gemeente Epe een afdeling. 

Deze afdeling heeft een werkgroep van 6 actieve leden.  De werkgroep heeft zich een positie verworven als gesprekspartner van de gemeente Epe met betrekking tot allerlei zaken die fietsbeleid aangaan.  Kerngroepleden komen uit Epe(4), Emst(1) en Vaassen(1). We zouden graag versterking willen uit Oene en Vaassen opdat we optimaal kennis hebben van lokale situaties.

De laatste tijd is er ook vanuit Heerde een aantal malen een beroep gedaan op de afdeling Epe. Zo heeft de afdeling haar medewerking verleend aan een fietsverlichtingsactie op de Noordgouw in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, is er een gesprek geweest met het Platform gehandicapten en is de afdeling betrokken geweest bij de werkgroep MFA Oost.

Omdat het niet handig is om vanuit Epe standpunten in te nemen over zaken die voor fietsers in Heerde spelen,  hebben we bedacht dat het misschien een optie zou  kunnen zijn om onze afdeling te verbreden (Noord Veluwe) met actieve leden die in Heerde wonen.

We vragen dan ook leden in Heerde die zich willen inzetten binnen de Fietsersbond om zich te melden.  We kunnen dan van gedachte wisselen over de wijze waarop we een werkgroep in Heerde zouden kunnen starten. Er zijn 21 leden in Heerde !

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *