Presentatie Fietskaart Veluwe

De toeristische promotie-organisatiesvan de gemeenten Hattem, Heerde en Epe hebben gezamenlijk een nieuwe Veluwse fietskaart uitgegeven. De kaart is woensdag 27 september officieel gepresenteerd tijdens een bijeenkomst op Vriezes Erve in Wapenveld. Als Fietsersbond Epe waren we daarbij vertegenwoordigd.

Op de kaart staan alle vernieuwde knooppunten- en andere fietsroutes vermeld op een groot deel van de Veluwe plus een ruim deel van het IJsseldal, ook aan de Overijsselse kant. Twee leden van de kerngroep van de Fietsersbond Epe hebben actief meegewerkt aan de herziening van de nieuwe knooppuntenroutes en de controle op de juiste plaatsing van de borden en bordjes.

De kaart is te koop bij de VVV Epe en de TIP’s in Heerde en Hattem.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *