Een “Jan Polman Linde” bij de Cannenburgh in Vaassen

Jan werd benoemd tot ere-lid van Milieuzorg Epe

IMG_6320

Ons kerngroeplid, Jan Polman is onlangs benoemd tot erelid van de Stichting Milieuzorg Epe, die hij zelf in 1984 heeft opgezet. Verbonden aan dat ere-lidmaatschap heeft het bestuur van de Stichting milieuzorg Jan deze week een linde aangeboden, die is geplant voor de Cannenburgh in Vaassen.

Jan was ook initiatiefnemer voor de lokale afdeling van de Fietsersbond in de gemeente Epe. We feliciteren hem graag met zijn ere-lidmaatschap en met de linde, die ons blijvend herinnert aan al die jaren die Jan zich heeft ingezet voor natuur, milieu en duurzaamheid.

Hier een filmpje van de onthulling van het bijbehorende bordje.

De Stentor heeft in een artikel hier uitgebreid bij stil gestaan.

Categorieën