Epe, 19 oktober 2023

Prachtig fietspad door Vemderbroek

fietspad Vemderbroek

Het nieuwe fietspad -inclusief brug- door het Vemderbroek in Epe is in gebruik. Het pad vormt in het verlengde van de Vemderweg een verbinding tussen het Jaagpad langs het Apeldoorns Kanaal en het fietspad langs de Nieuwe Wetering. De doorsteek van beperkte lengte, maar een comfortabel fietspad door een weids landschap.

Wel jammer dat het Jaagpad tussen de Oenerweg en de Vemderweg nog altijd is afgesloten. Een maand geleden groef een bever een tunnel in de kade tussen kanaal en Grift, waardoor het fietspad iets verzakte. Uit veiligheidsoverwegingen werd het pad tijdelijk afgesloten. Maar die tijdelijkheid duurt wel erg lang. Wij hebben de gemeente Epe gevraagd het pad te herstellen, zodat het weer opengesteld kan worden.

Categorieën