Nog sechts 1693 helmen beschikbaar

Sinterklaastip: 25€ korting op een fietshelm

helmfiets

Fietsen is leuk en het helpt je ook nog eens om langer gezond, sociaal actief én zelfredzaam te blijven. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven doen! Provincie Gelderland vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen.

Om die reden organiseert de provincie een fietshelm kortingsactie. De actie start op 16 oktober 2023 en eindigt op 31 december. Wie in de actieperiode een goedgekeurde fietshelm koopt, ontvangt 25 euro korting op de fietshelm. Op deze webpagina vindt u meer informatie over de actie.

De deelnemende winkels in gemeente Epe zijn:
– Emst: De Weerdt Rijwielen Vaassenseweg 51
– Vaassen: Wijnbergen Fietsen Jan Mulderstraat 5
– Oene: De Rijwielhoek Dorpsstraat 24A

Enkele voorwaarden zijn:
– Deelnemers moeten 55 jaar of ouder zijn
– De actieperiode loopt vanaf 16 oktober t/m 31 december of zolang de voorraad strekt
– Er zijn 3000 helmen beschikbaar

Voor alle voorwaarden en meer informatie klikt u hier.

Categorieën