Stemt u ook op Arie Velthoen voor de Heel-Epe-beweegt-prijs?

Stem ook op Arie Velthoen als initiatiefnemer van driewielergroep Vaassen

foto driewiel evenement

Arie Velthoen staat aan de wieg van de Driewielergroep Vaassen. Deze groep fietst zeer regelmatig een prachtige ronde in de omgeving van Vaassen. Mobiliteit is geen vanzelfsprekendheid, maar de driewielers en een enthousiaste groep begeleiding maakt het toch mogelijk! Deze groep trekt inmiddels steeds meer mensen aan, van zowel binnen als buiten de gemeente Epe. Dat verdient natuurlijk uw stem voor deze prijs.

Klik hier om uw stem uit te brengen.

Stemmen
U kunt tot en met maandag 18 december uw stem uitbrengen. Klik hier om uw stem uit te brengen. Bij de Heel Epe Beweegt-prijs telt uw keuze voor 50% mee. De overige 50% wordt bepaald door de jury. Daarin zit onder andere wethouder Maarten Heere. Bij de Eper Sportprijs telt de keuze van u als inwoner voor 30% mee in de uiteindelijke keuze voor de winnaar. De genomineerde met de meeste punten een van de prijzen.

meer informatie
Voor meer informatie of de Sportprijs kunt u kijken op de speciale website van de gemeente Epe.

Categorieën