Inloopspreekuur Epe 10 januari

Fietsersbond Epe biedt luisterend oor

fietsersbond_bieb – kopie

Fietsersbond Epe is woensdag 10 januari aanwezig in de bibliotheek in Epe van 10 tot 11.30 uur. Als u vragen of meldingen heeft op fietsgebied in de gemeente Epe, bent u van harte welkom om aan te schuiven.

De belangenorganisatie wil een luisterend oor zijn voor fietsers die in de openbare ruimte situaties aantreffen die zij onveilig, onlogisch of lastig zijn en overlegt met hen wat een mogelijke oplossing is. Fietsersbond Epe kaart deze kwesties aan in het periodieke overleg met de gemeentelijke verkeerskundigen.

De maandelijkse inloopspreekuren (beurtelings in Vaassen en Epe) hebben hun effectiviteit inmiddels bewezen. Dankzij de bezoekers zijn er al diverse situaties aan het licht gekomen en verbeterd. Soms gaat het om simpele dingen, die toch tot resultaat leiden: een ontbrekend verkeersbord, een onmogelijk paaltje dat best weg kan, een wat andere belijning, een betere zichthoek, wijkende tegels.

Na een succesvol eerste jaar, dat als pilot fungeerde, zet de Fietsersbond de reeks maandelijkse inloopspreekuren voort. De eerste inloop van 2024 is op woensdag 10 januari in Epe, in de bibliotheek aan de Stationsstraat, van 10 tot 11.30 uur. In Vaassen is het eerstvolgende spreekuur op zaterdag 3 februari.

Categorieën